Arvontaehdot ja -säännöt

Arvontaehdot

Arvonnan järjestäjä

Finnsusp Oy (markkinointinimi Piiloset)
Yhteystiedot: Pääskykalliontie 5, 21420 Lieto
puh: 02 489 110

Arvonta-aika ja osallistuminen

Arvontaan voi osallistua 1.6. – 31.7.2021 välisenä aikana.

Arvontaan voi osallistua ostamalla Puro-tuotteen, ottamalla kuvan ostokuitista ja täyttämällä osoitteessa www.purosilmille.fi/2022arvonta olevan lomakkeen.

Voit osallistua ostamalla jonkin näistä tuotteista: Puro Vire, Puro Teho, Puro Suoja ja Puro Tyrni. Yksi ostettu tuote riittää. Voit osallistua arvontaan vain kerran.

Ketkä voivat osallistua

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.

Palkinto ja palkinnon toimitus

Palkinto arvotaan 3.8.2022.

Kilpailun järjestäjä postittaa palkinnon Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen, jonka voittaja on ilmoittanut.

Voittajille ilmoitetaan yksityisviestillä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Yhteydenotossa voittajalle ilmoitetaan ohjeet palkinnon lunastamiseksi. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvonnan tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Finnsusp Oy:n henkilökunta ei saa osallistua arvontaan.

Muut ehdot:

Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta. Tilanteessa, jossa voittajaa ei pystytä tavoittamaan viikon sisällä arvonnasta, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja Finnsusp Oy:llä on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta. Annettuja yhteystietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Finnsusp Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon. Finnsusp Oy pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ja ehtoja.