Kotimainen PuroSilmille® ennaltaehkäisee ja hoitaa kuivasilmäisyyden oireita

Kotimainen PuroSilmille® hoitaa kuivat silmät kuntoon

Kuivasilmäisyys vaivaa yhä useampia meistä. Se voi ilmaantua lähes huomaamatta ja jäädä hoitamatta. Kuivasilmäisyys saattaa vaikeuttaa normaalia elämää huomattavasti.
Kotimainen PuroSilmille® -tuoteperhe sisältää neljä erilaista CE-merkittyä lääkinnällistä tuotetta, jotka on tarkoitettu kuivien silmien hoitoon.

Miten kuivasilmäisyys ilmenee
Kuivasilmäisyyden ytimessä on silmän pinnalla toistuva kierre (ks. kuva). Heikkolaatuinen kyynelneste levittyy huonosti silmän pinnalle, siitä haihtuu vettä, ja sen muodostama kyynelkalvo repeytyy nopeasti. Kyynelnesteen väkevöityminen ja kuivat alueet vaurioittavat silmänpinnan soluja. Solut stressaantuvat ja käynnistävät tulehdusreaktion. Oireet johtuvat näistä vaurioista ja tulehduksesta.

 

 

Tavallisimpia oireita ovat kirvely, roskan tai kuivuuden tunne, polttelu, kutina ja vuotavat silmät. Silmät voivat punoittaa ja väsyä herkästi, tai näöntarkkuus vaihtelee. Oireita pahentavat kuiva ilma, tuuli, vetoisuus, tehokas ilmastointi ja kuumuus, koska ne lisäävät veden haihtumista silmän pinnalta. Tarkassa katselussa, kuten lukiessa, elokuvissa ja näyttöpäätetyöskentelyssä, silmät räpyttelevät harvemmin, jolloin luomet eivät levitä kyynelnestettä silmien pinnalle riittävän usein. Näissä ja monissa muissa tilanteissa kuivasilmäisyyden kierre voi päästä käyntiin. Kuivien silmien hoitaminen voi kuitenkin olla yllättävän helppoa.

Kuivasilmäisyyden hoidolla elämänlaatu paranee
Kotimaiset PuroSilmille®-tuotteet on kehitetty uusimman tutkimustiedon pohjalta katkaisemaan kuivasilmäisyyden kierre ja lievittämään jo syntyneitä kuivasilmäisyyden oireita ja merkkejä. Puro™-tuotteet pitävät tutkitusti huolta silmien hyvinvoinnista.

Tutustu ainutlaatuisiin kotimaisiin kuivasilmäisyyden hoitotuotteisiin. Valikoimastamme löydät hoitavat ja ennaltaehkäisevät silmiä kosteuttavat silmätipat ja suihkeet