Puro™ Suoja

Uusi kotimainen innovaatio

Hoitava ja kuivumista ennaltaehkäisevä kestokosteuttava silmätippa

Puro™ Suoja on säilöntäaineeton keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden oireiden ja vaurioiden hoitamiseen ja ehkäisemiseen tarkoitettu pitkävaikutteinen kestokosteuttava lipidi-mikroemulsio-silmätippa. Puro™ Suoja -mikroelmusio on suunniteltu kuivasilmäisyyden kierrettä ylläpitäviä tekijöitä vastaan. Se on optisesti kirkas liuos, jolla on silmälle optimaalinen viskositeetti: pulloa ei tarvitse ravistaa eikä näkö sumene.

Puro™ Suojalla on tutkittu teho. Vaikeat kuivasilmäisyyden oireet vähenevät merkittävästi 10–30 päivässä. Tehoaineita on useita: sacha inchi -siemenöljy, trehaloosi, hyaluronaani ja glyseroli.

  • Puro™ Suoja sopii käytettäväksi piilolinssien kanssa, linssejä ei tarvitse poistaa silmistä.
  • Purolla on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.
  • Puro™ tuotteita ei ole testattu eläimillä ja se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

 

Käyttöohjeet
Poista korkin sinetti avatessasi pullon ensimmäistä kertaa. Avaa korkki. Harjoittele pullon käsittelyä ennen ensimmäistä käyttöä. Purista pulloa kevyesti ja ainoastaan annostelukärki alaspäin. Laita 1 tippa kumpaankin silmään 3–4 kertaa päivässä. Ravista pullon kärkeen jäävä ylimääräinen tippa pois ja sulje korkki. Korkin sisäpuolella oleva liuska pitää huolen siitä, että seuraava ottamasi tippa on tuore ja puhdas.

Käyttöohje

 

Annostelu 1 tippa kumpaankin silmään 3-4 kertaa päivässä.

Pakkauskoko 10 ml – 300 tippaa

Säilyvyys 6 kk avaamisesta

Kostutusteho

 

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohje ja pakkausseloste (pdf)


Asiakkaiden kokemuksia

“Nämä tuntuvat tosi sopivilta silmiini, ei kirvelyä eikä kuumotusta, kuten toisella tuotteella.”

– Sinikka

”Puro Suoja kosteuttaa tehokkaasti silmiä. Silmäni eivät vuoda ulkona enää niin helposti kuin ennen.”
Elina 55+ v.

” Olen ollut todella tyytyväinen Puro Suoja kestokosteuttajaan. Silmäni eivät enää vuoda, enkä ”itke” ulkona, paitsi jos tuulee kovasti. Silmäni voivat huomattavasti aiempaa paremmin. Olen kokeillut ja käyttänyt monia lääkäreidenkin reseptillä kirjoitettuja silmätippoja ja voiteita. ”
Nainen 62+ v.

”Perussairauteeni kuuluu kuivat silmät ja olenkin käyttänyt kostutustippoja jo todella kauan. Näin teidän uudet Puro-tipat apteekissa ja tottakai halusin kokeilla kotimaista tippaa. Puro Suoja tuntuu silmissä tosi hyvälle ja tehokkaalle!”
Nainen

”Olen kokeillut ja vaihdellut eri silmätippamerkkejä viimeisen 10v aikana ja joutunut näistä muutamia karsimaan. Yllätyin Puro Suojan suhteen! Iloisin asia on, että se ei sumenna näköä eikä aiheuta mitään muutakaan ylimääräistä tunnetta, vaan on kuin puhdas vesihuuhtelu silmille. Tippojen jälkeen silmissä on mukava tunne. Toiseksi iloisin asia on se, että tuote on kotimainen! Näinä aikoina se alkaa olla painava arvo monen tuotteen kohdalla.”
Nainen 60+ v.-

”Aivan erinomainen tuote, kiitos. Sopii hyvin kaihileikatulle silmälle. Paras silmätippa, jota olen kokeillut! Sen vaikutusaika on paras, poistaa karheuden tunteen silmästä. Se ei sumenna näköä tippojen laiton jälkeen ja pitää silmän pinnan kauimmin liukkaana”
Marjut

“Olen kärsinyt kuivien silmien aiheuttamista ongelmista viimeiset 7 vuotta. Lääkärillä on käyty useampaan otteeseen ja eri kortisonitippoja sekä kotikonsteja kokeiltu. Vaikea tehdä näyttöpääte töitä sekä ulkoilla, kun silmät ovat vaivanneet päivittäin ja lääkäreiden apu ollut aika rajallista. Yllätyin todella positiivisesti kokeiltuani Puro Suoja silmätippoja. Vaikutuksen huomasin jo muutaman päivän käytön jälkeen. Apu on suurempi kuin mitkään kotikonstit tai lääkärin määräämät kortisonitipat ja mikä parasta ei tarvitse miettiä säilöntäaineita ja niiden sivuvaikutuksia ollenkaan. Omalla kohdallani arki on helpottunut suuresti näitä tippoja käyttäessäni. Suosittelen kaikille kuivista silmistä kärsiville lämpimästi Puro tuotesarjaa. ”
– Patrik –

“Olen kärsinyt vuosia vaikeasta kuivasilmäisyydestä. Puro Suoja on kaikista kosteuttavimman tuntuinen kokeilemistani tipoista, ja olen kokeillut lähes kaikki markkinoilla olevat kostutustipat. Huippua, että tuote on kotimainen ja säilöntäaineeton. Lämmin suositus näille tipoille.”
Lue Ulla Marian blogista vinkitKuivat silmät, mikä avuksi.
– Ulla 30v. –