Puro™ Vire

Herkkäsilmäisille

Kausiluonteiseen kosteutukseen

Puro™ Vire on säilöntäaineeton kostutustippa kausiluonteiseen silmien ärtyneisyyden, kuivuuden tai polttelun oireiden lievittämiseen. Se lievittää piilolinssien käytöstä aiheutuvaa silmien kuivuutta ja lisää piilolinssien käyttömukavuutta.

Kostutustipan yksinkertainen, mutta tehokas koostumus lievittää myös mobiililaitteiden käytöstä, näyttöpäätetyöskentelystä, lukemisesta tai autolla ajamisesta johtuvaa silmien rasittumista.

Kostutustipan tehoaine on hyaluronaani. Sen vettä sitovat, suojaavat ja voitelevat ominaisuudet helpottavat erilaisten ympäristötekijöiden, kuten kuivan ilman, tuulen, ilmansaasteiden ja voimakkaan valon sekä silmäleikkauksen, allergioiden tai piilolinssien käytön aiheuttamia kuivasilmäisyyden oireita.

  • Puro™ Vire sopii erityisen hyvin herkkäsilmäisille ja sillä on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.
  • Puro™ tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.
  • Puro™ Vire sopii käytettäväksi piilolinssien kanssa, linssejä ei tarvitse poistaa silmistä.

Tipan voi laittaa piilolinssille ennen sen silmään asettamista tai linssien käytön aikana suoraan silmään lisäämään piilolinssien käyttömukavuutta.

Käyttöohjeet
Poista korkin sinetti avataksesi pullon ensimmäistä kertaa. Avaa korkki. Harjoittele pullon käsittelyä ennen ensimmäistä käyttöä. Purista pulloa kevyesti ja ainoastaan annostelukärki
alaspäin. Laita 1–2 tippaa kumpaankin silmään 2–3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Voit myös laittaa 1 tipan piilolinssille ennen sen asettamista silmään sekä piilolinssin käytön aikana. Ravista pullon kärkeen jäävä ylimääräinen tippa pois ja sulje korkki.

Käyttöohje

 

Annostelu 1-2 tippaa silmään 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

Pakkauskoko 10 ml – 250 tippaa

Säilyvyys 6 kk avaamisesta

Kostutusteho

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste ja käyttöohjeet (pdf)


Asiakkaat kertovat

”Puro Vire on mun lemppari! Teen päivät töitä tietokoneella, silmäni ärtyvät ja kuivuvat. Vire on ohut tippa, ei sumenna näköä eli voin käyttää työpäivän aikanakin! Silmäni ovat tosi herkät, siksi lähdin testaamaan Puro sarjan tuotteita, jotka ovat säilöntäaineettomia ja allergiatestattuja. Kotimaisuus on iso plussa!”
Niina 40+ v.

”Puro Vire auttoi välittömästi silmiini ja tuntui hyvältä. Sain helpotusta, ei kutinaa eikä kuivuutta.”
Nainen 65 v.

”Puro Vire tuntuu hyvältä ja se ei kirvele silmiäni, toisinaan jotkut kostutustipat kirvelevät. Tämä ei myöskään sumenna näköäni. Tykkään!”
Nainen

”Usein silmätipoista tulee inhottava tunne ja tuntuu kuin hetkellisesti kirvelisi tai vettä kaadettaisiin silmiin, mutta näin ei ole tapahtunut Puro Virettä käyttäessäni. Vire tuntui heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen todella miellyttävältä ja tuntui kuin silmän pinta olisi ikään kuin voideltu.”
Nainen 22 v.

”Vaikka Puro Vireessä ei ole mitään allergialääkettä, se on auttanut myös lieviin allergisiin silmäoireisiin, kuten kutinaan ja kirvelyn. Oireet helpottavat oikeasti ja Puro Vire on monista tipoista ainoa, joka sekä toimii että on miellyttävä käyttää.”
Nainen 24 v.