Puro™ Teho

Vaikeampaan kuivasilmäisyyteen

Tehokosteuttaja kuivasilmäisyyteen

Puro™ Teho on säilöntäaineeton tehokosteuttava silmätippa keskivaikeiden ja vaikeiden kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Vaikutus silmässä kestää pitkään.

Puro™ Tehon kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat ominaisuudet edistävät silmänpinnan vaurioiden paranemista. Tehoaineina ovat trehaloosi ja suurimolekyylinen hyaluronaani, joka tuottaa silmälle pitkän kostutusvaikutuksen.

Tehokosteuttajan koostumus edistää hyvää näkemistä lievittäen esimerkiksi mobiililaitteiden käytöstä johtuvaa silmien rasittumista.

  • Puro™ Teho sopii käytettäväksi piilolinssien kanssa, linssejä ei tarvitse poistaa silmistä.
  • Purolla on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.
  • Puro™ tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Käyttöohje
Poista korkin sinetti avatessasi pullon ensimmäistä kertaa. Avaa korkki. Harjoittele pullon käsittelyä ennen ensimmäistä käyttöä. Purista pulloa kevyesti ja ainoastaan annostelukärki
alaspäin. Laita 1–2 tippaa kumpaankin silmään 1–3 kertaa päivässä. Ravista pullon kärkeen jäävä ylimääräinen tippa pois ja sulje korkki. Korkin sisäpuolella oleva liuska pitää huolen siitä, että seuraava ottamasi tippa on tuore ja puhdas.

Käyttöohje

 

Annostelu 1-2 tippaa silmiin 1-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

Pakkauskoko 10 ml – 240 tippaa

Säilyvyys 6 kk avaamisesta

Kostutusteho

 

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohje ja pakkausseloste (pdf).

 


Asiakkaat kertovat

”Olen käyttänyt Puro Teho kostutustippaa nyt joitakin viikkoja ja täytyy todeta ettei parempaa löydy. Mulla on laserleikatut silmät, jotka kuivuvat erityisesti talvella. Kun laitan Tehoa aamuisin, niin pärjään iltaan asti. Ensimmäinen kostutustippa, joka on näin tehokas! Koostumus on myös miellyttävä, ei jää lähmäistä/geelimäistä tunnetta silmiin, mikä useissa kostutustuotteissa on ollut itseäni häiritsevä ominaisuus. Päädyin kokeilemaan Tehoa, koska se on kotimainen ja lisäaineeton – aion käyttää jatkossakin.”
Anna 30 v.

”Silmissäni on paras tunne, kun laitan Puro Tehoa aamulla kasvojen puhdistamisen jälkeen. Näkee lukea aamun lehden paljon kirkkaammin silmin! Silmät ovat selvästi vähemmän punaiset kuin ilman tuotetta ja silmät tuntuvat miellyttäviltä ja raikkailta. Kosteutuksen teho tuntuu riittävän ja kestävän. Suosittelen Puro Tehoa jokaiselle! ”
Pirkko 57 v.

”Puro Teho tuntuu hyvältä. Silmät saavat kaipaamaansa kosteutusta.”
Nainen 48 v.

”Valitsin Puro Tehon, koska aiemmin silmäni olivat kuivat ja vuotivat usein. Käytän paljon piilolaseja ja teen näyttöpäätetyötä joten halusin kokeilla kosteuttavia silmätippoja. Puro Teho helpottaa oireitani ja silmäni eivät enää vuoda. Ihana tunne! Tuote tekee mitä lupaa! Suosittelen Puro Tehoa, koska se toimii. Ostan tätä jatkossakin ja kotimaisuudesta plussaa!
Nainen 34 v.

”Puro Teho tuntuu ihanalta! Jostain tipoista silmäni alkavat vuotaa ja jotkut sumentavat näön pitkäksi aikaa. Tämä ei ole tehnyt sitä. Silmissä tuntuu heti raikas ja kosteuttava tunne. Ei tarvitse enää siristellä vuotavien silmien kanssa.”
Nainen 30+ v.

”Saan Puro Tehosta helpotusta kuivasilmäoireisiini. Viiltävää kipua ei enää ole tuntunut lainkaan, jota ennen Puro Tehon käyttöä oli silmää liikuteltaessa. Autossakin on ollut helpompaa matkustaa, kun silmät eivät ole kuivuneet niin kuin ennen. Samoin marketissa ostoksilla käynti oli aiemmin yhtä tuskaa, koska ilmastointi aiheutti kipua ja lisäkuivuutta silmiini. Nämä oireet on nyt helpottanut. Suosittelen Puro Tehoa todella lämpimästi, itse olen saanut merkittävää helpotusta silmiini. Aiemmat tipat ja geelit tuntuvat tämän Puro Tehon rinnalla melko tehottomilta.”
Nainen 70 v.

”Olen käyttänyt monenlaisia tuotteita kuiviin silmiini lähes tuloksetta. Puro Teho tuntuu miellyttävältä käyttää. Silmäni eivät enää rähmi ja tipat eivät sumenna näköäni. Katse on kirkkaampi ja on helpompi katsella. Suosittelen Puro Tehoa jokaiselle!”
-Jouko 73 v.-

”Puro Teho todella toimii! Se kosteuttaa ihanasti kuivat ja vetistävät silmät. Raikas tunne kestää pitkään.”
Kaarina

 

“Olen ollut todella tyytyväinen Puro Tehoon. Voitelee ja kosteuttaa silmiä tehokkaasti. Kosteus säilyy pitkään. Tippanokka on ihan ok. Aluksi vaati totuttelua. Plussaa, että säilyy pitkän aikaa. Ostan lisää, kun pullo joskus loppuu!”
– Anita –